Garderobeskabe tøj skal være på plads

  • garderobeskabe tøj skal være på plads

Når du beslutter dig for at give din garderobe en omgang rengøring, bør du afsætte tid, selvom det måske betyder, at du går glip af en hyggelig aften foran fjernsynet! Du når det helt sikkert en anden aften... Og husk, at hele processen er lige så meget en fysisk aktivitet som en mental. Du løfter ud, flytter rundt og sorterer tøj - men hjernen udfører det største arbejde. Hvornår har jeg sidst brugt denne nederdel? Er denne trøje forældet og på vej ud? Skal jeg reparere mine yndlingsbukser selv eller få en syerske til det? Passer den farverige top egentlig til noget som helst? Der dukker mange spørgsmål op, som kræver svar. Man kan faktisk sige, at oprydning i garderoben er en lille revision af ens fortid, en måde at gøre op med det gamle og skabe plads til ny inspiration og positive ideer. Hvis du synes, at det lyder helt uoverskueligt, kan du her få nogle tips til at gøre projektet mere håndterbart. Du kan altid find tøj til damer den på den her hjemmeside online.

Makeup farvetonen nøje matcher din hud

Hvis du foretrækker en let makeup, kan du skjule sprængte blodkar og eventuelle urenheder med en dækkecreme (concealer!), men det er vigtigt, at farvetonen nøje matcher din hud. Påfør forsigtigt cremen på fingerspidserne og dup den let på huden. Afslut med et tyndt lag pudder for at opnå en ensartet og plejet base for din videre makeup, uanset om du ønsker at tone dine vipper let eller gå all-in med en omfattende ansigtsmaling.

Vælg også øjenskygge, læbestift og rouge inden for din personlige farveskala. Når du køber disse produkter, er det vigtigt at holde sig til de nuancer, der passer til din egen farveskala. Kig på farveprøverne i stormagasiner eller parfumerier, da nogle farver kan være klart kølige, mens andre er mere jordnære og varme. Hvis et bestemt firma i en sæson kun tilbyder varme efterårs- eller kobberfarver, og du ved, at du klæder dig bedst i kølige nuancer som sommertype, bør du overveje at købe dine produkter hos et andet firma, der tilbyder dine foretrukne farver.

Når du har identificeret din farveskala, vil du hurtigt kunne vælge de farver, der passer godt til dig. Farver, der ser fantastiske ud på en bluse, vil også være harmoniske på dine øjenlåg i en mere afdæmpet udgave. Det er ikke nødvendigt at afprøve alle farver, men vælg nogle, der også passer til din øjenfarve.

En vigtig detalje er også at vælge farver, der passer til din hudtone. Farverne kan virke anderledes på dine hænder end i ansigtet, så det er vigtigt at sikre en harmonisk kombination.

En gammel myte, der hævder, at læbestift og neglelak skal have nøjagtig samme farve, er for længst opgivet. Læbestift og rouge bør være tættere på hinanden i nuancer, men neglelakken behøver ikke at være identisk. Det vigtigste er, at farverne passer til din type, og de behøver ikke nødvendigvis at matche helt. Undersøgelse af farver i forhold til din hudtone og personlige præferencer vil sikre, at du vælger produkter, der komplementerer din skønhed bedst muligt.

Smykker

Mange antikke smykker komplimenterer sommertypen på en fordelagtig måde, da de ofte har udviklet en fin mat overflade i stedet for at være skinnende. Ligesom forårstypen kan sommertypen også bære kølige nuancer, men foretrækker samtidig blide farver, såsom de toner, der findes i rubiner eller granater. Disse ædelstene lyser subtilt op uden at være påtrængende. Andre ædelstene, der passer godt til sommertypen, inkluderer de let mælkehvide og blålige opaler, såsom sarte blå akvamarin, grøn jade (især hvis farven hælder mere mod blå end mosgrøn) eller den grågrønne agat. Diamanter harmonerer også smukt med sommertypens udseende, ligesom grå og rosa perler.

Hvis sommertypen ønsker at bære guldsmykker, bør de ideelt set vælge hvidguld eller køligt rødguld, da den traditionelle gule guld nuance ikke klæder sommertypen. På den anden side fremstår sølv som en fremragende valgmulighed, der komplimenterer sommertypens udseende.